E-health voor jou

In onze praktijk werken wij met e-health. We combineren deze internetbehandeling altijd met persoonlijke gesprekken. Zo kan je thuis, in je eigen tempo op een door jou te bepalen tijdstip, aan de slag. Doordat je zelf werkt aan je herstel, krijg je meer zelfvertrouwen en verminderen de klachten sneller. Zo werken we samen aan het beste resultaat.

Hoe werkt e-health?

We gebruiken het e-health platform Therapieland. Je kiest samen met je behandelaar een online behandelprogramma waarmee je aan de slag gaat. Je kunt daar via een beveiligde weg online modules volgen en vragenlijsten invullen.

Je wordt daarbij begeleid door onze e-health psycholoog.  Ook jouw eigen therapeut kan meekijken met jouw behandeling. Het bespreken van de e-health-modules gebeurt tijdens de gesprekken met je therapeut. Als je ergens tegen aan loopt in het platform, kun je te allen tijden onze e-health psycholoog of je behandelaar om hulp vragen.

Veiligheid

Om de veiligheid van jouw informatie te garanderen, gebruiken we bij onze internet-behandeling een beveiligde internetverbinding.

Hoe kan e-health jou helpen?

  • Je kunt altijd alle informatie teruglezen. Hierdoor blijft het beter hangen.
  • Je gaat in je eigen omgeving, tijd en tempo aan de slag. Zo krijg je meer regie over je eigen herstel. Hierdoor verminderen je klachten sneller.
  • Het is goed voor je zelf-vertrouwen als je weet dat je zelf stappen hebt ondernomen om beter in je vel te zitten. Dit legt een stevige basis om zelf met moeilijkheden om te kunnen gaan, ook in de toekomst.